Följ Brocc AB

Vi växer och förstärker vårt team med två nya medarbetare

Pressmeddelande   •   Aug 29, 2017 10:44 CEST

Sparlån är mycket glada över att presentera två nya medarbetare, Gustaf Ehrenborg och Isabelle Bonnevier.

Gustaf, som tillträtt som Institutional Sales Manager, kommer senast ifrån hedgefonden Gramont Capital där han ansvarade för försäljningen gentemot svenska institutioner. Han har en lång erfarenhet av kommersiell utveckling av investeringsprodukter ifrån bl.a. Skagen Fonder, Coeli Asset Management och Öhman Fondkommission.

- Vi är naturligtvis jätteglada att få ta del av Gustafs erfarenhet ifrån många framgångsrika år i finansbranschen. Gustaf har ett stort nätverk och kommer att bidra till att stärka vårt erbjudande till institutioner och professionella investerar. Inte minst genom att vidareutveckla vår modell för värdepapperisering av låneportföljer.

Isabelle är Sparlåns nya tillskott till marknadsavdelningen. Hon har tidigare arbetat som fastighetsmäklare och drivit egen mäklarbyrå. Isabelle kommer att arbeta med kommunikationen i alla marknadskanaler och hjälpa till att utveckla vårt varumärke.

– Det känns väldigt roligt att ha börjat på Sparlån och få vara med och utveckla och kommunicera framtidens finansieringstjänster. Jag hoppas att min erfarenhet från att bygga upp ett varumärke och skapa kundrelationer kommer hjälpa Sparlån att nå ut till fler som letar efter bättre investerings- och lånealternativ, säger Isabelle Bonnevier

Gustaf och Isabelle har tillträtt under Augusti månad. 

Jonathan Klein, vd Sparlån
Växel: 08-50 12 15 80
Mobil: 0760-81 22 82
E-post: jonathan@sparlan.se                                                                                                                            
Besök oss: www.sparlan.se

Sparlån är Sveriges Marknadsplats för privatlån. Här kan du spara och låna pengar till marknadens bästa lånevillkor och sparräntor. Sparlån är ett Betalningsinstitut med tillstånd ifrån Finansinspektionen. Vi hjälper dagligen kunder att lösa dyra lån och krediter, låna till kontantinsatsen, spara till nya bilen eller få sparpengarna att växa snabbare. Att spara och låna hos Sparlån är smart!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.