Följ Brocc AB

Sparlån förstärker sitt Advisory Board med Johan Eriksson

Pressmeddelande   •   Okt 27, 2017 15:22 CEST

Johan Eriksson

Johan Eriksson ansluter till Sparlåns Advisory Board. I dag är han en del av Googles svenska ledningsgrupp där han leder alla specialister inom digitalisering. 

”Jag brinner för att inspirera individer och företag till att höja sin ambition och genom det skapa en bättre värld, snabbare. Därför är det extra roligt att få vara med och stödja Sparlån och bidra till en mer rättvis spar- och lånemarknad”, säger Johan Eriksson, Head of Specialists på Google

Johan är dessutom en aktiv investerare på startup-scenen inom hälsa, utbildning, detaljhandel, logistik och teknik. Han är också grundare till välgörenhetsorganisationen ”Pick 1 thing”. Förra året lanserade han sin andra bok, ”Marketing goes digital” och var nominerad till ”Årets talare” av Talarforum.

”Johans erfarenhet och kompetens är ett perfekt tillskott till Sparlåns Advisory Board i det här skedet. Sparlån kommer dra nytta av Johans expertis inom digitalisering, framförallt när det kommer till automatisering och marknadsföring”, säger Jonathan Klein-Strandberg, VD på Sparlån

För mer information, kontakta Jonathan Klein-Strandberg, VD.

Växel: 08-559 25 059

Mobil: 0760-81 22 82

E-post: jonathan@sparlan.se

Sparlån är Sveriges Marknadsplats för privatlån. Här kan du spara och låna pengar till marknadens bästa lånevillkor och sparräntor. Sparlån är ett Betalningsinstitut med tillstånd ifrån Finansinspektionen. Vi hjälper dagligen kunder att lösa dyra lån och krediter, låna till kontantinsatsen, spara till nya bilen eller få sparpengarna att växa snabbare. Att spara och låna hos Sparlån är smart!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.