Följ Brocc AB

Klarna-chef ansluter till Sparlån

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2017 08:05 CET

Andreas Thim, ny Sales Director hos Sparlån

Andreas Thim lämnar tjänsten som Commercial Director för Klarnas verksamhet i Nordamerika och börjar på Sparlån som ansvarig över försäljningen av bolagets tjänster för långivare.

– Andreas är en toppenvärvning för Sparlån. Jag ser fram emot att jobba med honom och dra nytta av hans erfarenheter ifrån utveckling av nya tjänster på nya marknader, säger Jonathan Klein, VD på Sparlån. I likhet med många kreditprodukter för e-handeln är konsumentkrediter och P2P-lån en delvis ny produkt för investerarmarknaden trots att det är en gammal tillgångsklass som är väl bekant för banker och kreditmarknadsbolag.

– Det blir jätteroligt att börja på Sparlån och vara med att förändra sättet att låna och spara pengar. I USA, där jag har bott de senaste åren, är P2P-lån ett välkänt begrepp och en naturlig tillgångsklass för många investerare att placera i. Min förhoppning är att bidra till att det blir så även i Sverige, säger Andreas Thim.

Rekryteringen av Andreas är ett led i Sparlåns satsning mot att erbjuda den smartaste och mest användarvänliga spar- och lånetjänsten till alla. 

För mer information

Jonathan Klein, VD Sparlån

Växel: 08-559 25 059

Mobil: 0760-81 22 82

E-post: jonathan@sparlan.se

Sparlån är en marknadsplats där privatpersoner kan låna och spara pengar direkt mellan varandra istället för hos banken. Sparlån kan därför erbjuda marknadens bästa låne-och sparvillkor. Sparlån är ett Betalningsinstitut med tillstånd ifrån Finansinspektionen. Vi hjälper dagligen kunder att lösa dyra lån och krediter, låna till kontantinsatsen, spara till nya bilen eller få sparpengarna att växa snabbare. Att spara och låna hos Sparlån är smart!Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.