Följ Brocc AB

Brocc utmanar det gamla i ny kampanj

Pressmeddelande   •   Mar 19, 2019 07:00 CET

På tunnelbanan i Stockholm: ''Du stajlar dig inte som 1967, varför spara och låna pengar som förr i tiden?''.

Du stajlar dig inte som 1967 och använder inte samma telefon som 1998. Så varför spara och låna pengar på samma sätt som förr? 

Inom flera branscher har kundernas villkor förbättrats när teknik har gjort det möjligt att ta bort onödiga mellanhänder. Att kunna erbjuda ett smartare alternativ för de som vill slippa både banken och börsen, var gnistan som tände idén bakom Brocc. På Brocc's digitala marknadsplats kan privatpersoner som vill låna pengar enkelt mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. 

Brocc har precis lanserat sin nya kampanj ''Spara och låna like it's 2019'' med syfte att utmana människor att tänka om kring hur de hanterar sin privatekonomi. Kampanjen syns nu i print, sociala medier och utomhus runt om i landet under de kommande veckorna.

– Uber och Airbnb har båda demokratiserat sina respektive branscher. Idag är det världens naturligaste sak att sova i en främlings säng och få skjuts hem från krogen av en annan. Och varför inte spara och låna pengar på samma sätt? Vi vill flytta makten från storbankerna till kunderna där vi tycker att den hör hemma, säger Jonathan Klein, vd på Brocc.

Kreativ byrå för kampanjen: Ehrenstråhle

För mer information, vänligen kontakta; Trine Bekkhus, Marketing Manager Brocc

trine@brocc.se

Brocc är ett svenskägt företag lanserat 2016. Vi är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.