Följ Brocc AB

Brocc lanserar ”Pengar tillbaka” och ger återbäring till kunderna

Pressmeddelande   •   Okt 21, 2019 08:00 CEST

Brocc, en plattform för privatlån till svenska privatpersoner, lanserar ett nytt lojalitetsprogram, unikt i sitt slag. Programmet ”Pengar tillbaka” ger låntagare hos Brocc 5% av inbetald ränta tillbaka som återbäring. Kort och gott – pengar tillbaka.

”Vår målsättning är att ha Sveriges nöjdaste låntagare. Med ”Pengar tillbaka” visar vi konkret att vi värnar om våra lojala kunder och ger dem ytterligare fördelar hos oss, förutom bra räntor och schyssta villkor som är självklarheter för oss”, säger Andreas Thim, Kommersiell Chef på Brocc.

Genom ”Pengar tillbaka” får låntagarna tillbaka 5% av sin inbetalda ränta varje gång en månadsfaktura betalas i tid. Låntagarna kan också följa och se sin återbäring växa månad för månad på Mina Sidor på sitt Brocc-konto. När de sparat ihop minst 1500 kr kan potten användas till exempelvis en extra amortering på lånet, sparas och investeras i nya lån på ett investeringskonto hos Brocc, skänkas till välgörenhet eller betalas ut kontant.

”Det är logiskt att låntagaren får tillbaka en del av räntan när de varit kunder hos oss under en längre tid. En del av räntan är ju egentligen en form av riskpremie och när kunden sköter sina betalningar betyder ju det att risken är lägre än vi estimerat. Då tycker vi det är självklart att låntagaren själv ska kunna dra nytta av det”.

Läs mer här: https://www.brocc.se/lana/pengar-tillbaka/

För mer information, kontakta:

Andreas Thim

Kommersiell Chef

at@brocc.se

070 734 78 93

Brocc är ett svenskägt företag lanserat 2016. Vi är en digital låneplattform där konsumenter kan använda finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som strävar ett att skapa bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.